29 Aralık 2012

Bir SON Başlangıcı

      Giden her şeyi özlerdim fakat 2012 yılını hiç özlemeyeceğim.Özletmesin gelen yıl !
Bu seneyi sanki son senemiz gibi sadece kendimiz için,içimizden geldiği gibi yaşayalım.Sağlığımızın değerini hastaneye gidip ağır hastaları görmeden bilelim.Sevgimizi gerçekten değerini bilecek kişilere verelim.Huzuru önce biz verelim etrafımızdakilere,sonra belki tıpış tıpış gelir kendisi de yüreğimize :)Yapılacaklar listesinin en üstünde bizi mutlu edecekler olsun ve yarına,sonraya kalmasın o listedekiler.
        Her şey; başkası için dilediklerinizin iki katı olsun sizin için.Yeni yılda mucizelere uyanmanız dileğimle,
                          2013 BİZİM YILIMIZ OLSUN,SİZİN YILINIZ OLSUN.
                   Paylaşmayı bilen ve karşılık beklemeden sevenlerin YILI olsun.
                  

19 Aralık 2012

Sabır Taşı

   Şu aralar taştı sabrım;çatlamama ya da patlamama ramak kaldı.Kime denk gelirse artık ! Günlerdir hasta bakıyorum.Oysa ki hastaneden içeri girdiğim anda hasta olurum ben.İlaç kokusu karnımı ağrıtır,midem bulanır  hemen.
    Özel bir hastanede ameliyat oldu hastamız,daha fazla ilgi görsün diye,doktoruna güvendi diye.Neyse ameliyat başarılı geçti,zar zor yanında durup yardım ettim kimseye berbat bir durumda olduğumu çaktırmadan;iyi bir hasta bakıcı olduğum konusunda anlaşıp karar verdiler:) Yalnız doktorlara göre her şey çok mu basit yoksa biz mi çok abartıyoruz bilemedim.Niye bu kadar bulantısı var diyorum,normal; niye yüzü şişti diyorum,doktor bana neden olabilir sence diyor.Dalga mı geçiyor ne:(
    Allah kimseyi hastanelere düşürmesin ve hasta bakmak hasta olmaktan daha zormuş.Maya bozuk çıkıp da 21 Aralık'ı atlatırsak:) yeni yılda eski yaralar kapansın istiyorum.Benim,senin,bizim...Hepimize şimdiden sağlıklı,umutlu ve huzurlu nice yıllar.

06 Aralık 2012

Sıcak Bir Nefes

        Bugün yeni doğmuş bir bebeği kucağıma almanın heyecanını yaşadım,çok yakın bir dostum yıllarca bekledikten sonra Anne oldu.Hayat her zamanki gibi çok garip gelenlere sevinip,mutluluktan çarparken yürek;bir daha hiç dönmeyecekler için nasıl da acı çekiyorum!
        Elimde bir değnek olsa zamanı geri almak hatta durdurmak isterdim.Yıllar geçse de üstünden ben hiç unutmayacağım hoşça kal diyemediklerimi...Yaşadığım sürece de hep seveceğim nefesi sıcacık kalan minik mucizeleri.

03 Aralık 2012

Yine Mağlup

    

            İki gün umut var diyorsam kendime aynanın karşısına geçip defalarca üçüncü gün tekme tokat hırpalanıyorum hayatın karşısında.Gülmek günah mıdır? Kahkaha atınca ardından mutlaka acıdan kıvranır mı yürek.Bir kalp kaç defa yeniler kendini üzüntüden paramparça olunca ...