05 Mart 2014

Kalbim Pır Pır

           

  
                    Sonunda kayda değer bir şey olacağında,yeni başlangıçlar yapacağında insan gün saymaktan sıkılmıyor,usanmıyor.Bu günlerde kalbim bir kelebek gibi;oradan oraya pır pır kanat çırpıyor.İçimde minicik ama çok kuvvetli bir kalp daha atıyor ve ben O'nu uzun zamandır sabırla,merakla ve heyecanla bekliyorum...
     Camın içindeki narin  bir gül gibi,dalını bırakmasından ödüm kopuyor.Kıpırtısını hissetmezsem ölürüm gibi...Şu an hayatımın merkezinde minik meleğim fakat başka şeylerle uğraşmazsam günler hatta saniye bile geçmiyor.İnşallah bir aksilik olmazsa(dayanamam ne olur olmasın) temmuzda kucağımda olacak yengeç'im :))

      Ben de beklerken ileride belki faydası olur diye Yüksek Lisansımı tamamlayayım dedim,haftada iki akşam dersim var.Yorucu olacak ama çok da keyifli, yeniden öğrenci olarak o sıralarda oturmak;çok özlemişim.
                     Nihayetinde insan isterse ve biraz da şansı yaver giderse her şeyi yapabilir.Hayatımızda çocuğa da,kariyere de,eşe dosta da yer var .Yeter ki kalbimiz açık,gözümüz kara olsun . Kaderimize küsüp,vazgeçmekle bir yere gelinmiyor.Herkes ikinci bir şansı hak eder.Hak ettikleriniz sizinle olsun ...

2 yorum:

  1. tebrik ediyorum:))

    biz şimdiden isim şlistesi hazırlayalım o zaman ışıl:))
    temmuza ne kaldı şurda.
    dimi ama.

    allah analı babalı sağlıklı hayata getirsin büyütsün işallah:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Evet isim önerilerinizi bekliyorum tabii erkek ismi olsun :))

      Sil

Her zaman herkes aynı düşüncelerde buluşmak zorunda değil,yazdıklarım bir his oluşturuyorsa aklından geçenleri Ben de bilmek isterim.