19 Ağustos 2009

CANIMIN BOŞ ODASI

Canımın yarısı, Günler hızlıca akıp gidiyor,bazen güldürüyor yüzümü yaşananlar bazen de durgun,dalgın düşündürüyor ama içime nükte olan yokluğunun yerine hiçbirşey koyamıyorum... Çok zamansızdı vedan,hasretin günden güne büyüyor ve ciğerim yanıyor sözünün anlamını her bir harfinde hissediyorum iliklerime kadar,yaşadığım her sevinç biraz eksik,unutursun,alışırsın demişlerdi,hepsi boş lafmış,alışamadım.... Hep 4/4 lük olmazmış hayatlar , muhakkak yarım yarımmış sevgiler,mutluluklar herşeyde bir hayır varmış,düşünüyorum da iyi bir anlam yükleyemedim gidişine... Rüyalarımda bile yüreğimi ferahlatacak bir işaretini bekliyorum, yüzünde bir tebessümle görsem seni,sarılabilsem tüm gücümle, iyiyim görüşeceğiz yine,desen bana,bir gecede mışıl mışıl uyuyabilsem ,artık boğazımdan geçmeyen çikolatalı pastamın yarım dilimini sana bıraksam tabağımda,'yalnız benim için bak yeşil yeşil''şarkısını söylesen yine gözlerini kısarak bana,bu haksızlık bir kabus olsa,uyansam bir sabah,yanımda olsan,kalsan,tamamlansa hayatımın boş odası.....................

1 yorum:

  1. duygularımı o kadar birebir yansıtıyor ki beni tanıdığını düşünmeye başladım..yüreğine sağlık cok güzel ifade etmişsin..

    YanıtlaSil

Her zaman herkes aynı düşüncelerde buluşmak zorunda değil,yazdıklarım bir his oluşturuyorsa aklından geçenleri Ben de bilmek isterim.